neděle 10. listopadu 2019

Přebor Moravy a Slezska 2019

Tradičně v Koutech nad Desnou proběhl Přebor Moravy a Slezska mládeže. Turnaje se zúčastnila pětice našich talentů a také Roman Brázdil v OPEN turnaji. A našim barvám se poměrně dařilo.

V OPEN turnaji skončil Roman Brázdil na 7. místě. A v doprovodném bleskovém turnaji skončil dokonce na 4. místě. Desátý pak mezi 87 hráči skončil Dominik Večeřa. Ten nám udělal velkou radost v hlavním turnaji do 16 let. Zde se tvrdě bojovalo o osm postupových míst na Mistrovství ČR. Dominik skvělým závěrem skončil právě na 8. příčce a vybojoval si tak účast na vrcholu sezóny v příštím roce. Další dva hráči v kategorii do 16 let se také neztratili. Filip Vrzal vybojoval 4,5 bodu a 30.místo a Matyáš Dvořáček 4 body a 38. místo.
Další kategorie, která nás zajímala, byla do 12 let. Zde jsme měli dvě želízka v ohni. Thomas McEvoy získal velmi pěkných 5 bodů a skončil na 21. místě. Největšího úspěchu pak dosáhl Tomáš Daniel Kubín, když vybojoval 6,5 bodu a to stačilo jednak na konečné 4. místo a také na postup na Mistrovství ČR. Po roce máme tak opět dva postupující hráče na nejprestižnějším turnaji roku.

Žádné komentáře:

Okomentovat